Beerse   Blakheide 13  

+3233148101    

modderige schoenen

Wandelroute verbindt voortaan plantentuin met koffiehuis De Blakheide
“Modderige schoenen zijn welkom”

Wandelaars kunnen voortaan via het knooppuntennetwerk van de plantentuin in Merksplas-Kolonie naar De Blakheide in Beerse stappen en terug. Onderweg kom je langs enkele kleiputten.

Plantentuin De Kleine Boerderij is sinds dit jaar elk weekend open. In een van de gebouwen heeft de familie Oprins een tuincafé ingericht. “Voor ons komt er nu een rustige periode aan”, zegt beheerder Wout Oprins. “Daarom heb ik samen met Rita Marijnissen en haar dochter Eva van koffiehuis De Blakheide het idee opgevat om wandelliefhebbers te laten genieten van het bosrijke gebied tussen beide plaatsen. Het traject is 6,2 kilometer lang en gaat volledig over onverharde wegen. Je kan in Beerse of Merksplas vertrekken.” Wie de plantentuin wil bezoeken, betaalt 5 euro. Rita Marijnissen was direct gewonnen voor Wouts idee. “De kleiputten en de vogelwand onderweg maken de route interessant. Daarnaast maken zowel Wout als wij er geen probleem van als er wandelaars met modderige schoenen naar binnen komen.”

Plantentuin Merksplas

 

 De Blakheide | Blakheide 13  Beerse |    B.T.W-nr. BE 0548 711 479

Disclaimer/Privacy    Cookiebeleid     

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.